Fit Zone logo til fitness hjememside

Cardiotræning

I fit Zone kan du også lave konditionstræning. Prøv vores brede udvalg af kredsløbsmaskiner og begynd din cardiotræning.

Vores fitness

Blandt vores udvalg af kredsløbsmaskiner finder du løbebånd, elliptical crosstrainere, romaskiner, motionscykler og trappemaskiner. Så hvis du kunne tænke dig at varme kroppen op inden din træning eller forbedre din kondition, så kan du med fordel træne i vores fitnesscenter. Er du i tvivl om hvordan kredsløbsmaskiner virker, så kan du finde inspiration på vores Fitness viden side. 

Fit Zone fitnesscenter er det vi kalder for en ‘Judgement Free Zone’ . Alle er velkommen i vores fitness, om du gerne vil tabe dig, bygge muskler eller bare få noget motion, så kan du det i Fit Zone. Derfor kan du med fordel benytte vores konditionsmaskiner til at opnå dine egne mål. 

Du kan trygt begynde din konditionstræning i vores fitnesscenter med hjælp fra vores moderne kredsløbsmaskiner.

Cardio- eller konditionstræning har mange fordele, som er gode grund til at begynde at træne i et fitness nær dig. Udover at forbedre din iltoptagelse, så giver konditionstræning dig også mere energi og overskud i en travl hverdag. Det er godt til at bygge muskler eller hjælpe dig med at tabe dig.

Konditionstræning og Cardiotræning i fitness
Hvilke cardiomaskiner har i?

I Fit Zones fitnesscentre så kan du finde et bredt udvalg af løbebånd, motionscykler, romaskiner, trappemaskiner og elliptical crosstrainere. Du finder selvfølgelig også en masse styrketræningsmaskiner, som du også kan lave en konditionstræning ud af. Brug maskinerne til at lave den optimale træning for dig of nå dine fitness mål.

Kan jeg læse mere om cardiotræning et sted?

Ja det kan du. I vores fitness videncenter, så kan du finde en række træningsartikler som omhandler cardiotræning. Du kan f.eks. læse om hvad cardiotræning er lige her. Eller springe direkte til vores oversigt over alle vores artikler. 

Har i personlig træning?

Ja det har vi. Selvom Fit Zone ikke selv har ansat personlige trænere, så har vi gode partnerskaber med dygtige mennesker. Du kan finde en personlig træner lige her.

Hvad er jeres priser?

I Fit Zone går vi meget op i at det hele er gennemskueligt og let at forholde sig til. Du kan derfor nemt finde vores fitness priser lige her. Vi har begrænset udvalg af medlemskaber du skal forholde dig til.

Er cardiotræning godt for mig?

Umiddelbart ja. Cardiotræning giver generelt set nogle gode fordele ligesom stort set alt andet motion gør. Det gode ved konditionstræning på f.eks. romaskinen eller vores stairmaster er at det er low-impact maskiner, som ikke putter din led eller muskler i fare for skade som styrketræning gør. Det er også en nem og effektiv måde at få en god træning igennem i dit fitness. 

Hvor kan jeg melde mig ind henne?

Du kan allerede blive medlem i vores fitnesscenter i dag. Du skal bare gå her til, vælge det fitness du gerne vil træne i og så er du klar!

Bliv en del af vores nyhedsliste

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og begynd at modtage ekslusive tilbud og rabatter. Ved at tilmelde dig vil du få direkte adgang til information om kommende begivenheder og vigtige meddelelser og meget mere. Du vil være den første til at høre om nye muligheder til at forbedre din træning.