Fit Zone logo til fitness hjememside

styrketræning

Vi har masser af moderne træningsudstyr til din styrketræning, så du kan lave alle de styrkeøvelser du har brug for for at nå dine mål.

Vores fitness

Vi har maskiner til at træne dine arme, ryg, lår, mave, bryst, skuldre, balder mv. På denne måde kan du træne dine muskelgrupper på forskellige måder og skifte mellem maskiner og finde de bedst egnede maskiner og øvelser til dig. Mange af maskinerne er multifunktionelle, så du kan træne flere muskelgrupper på samme maskine. 

Fit Zone fitnesscenter er en ‘Judgement Free Zone’ . Vores vigtigste mission er, at kunne sikre alle den højeste kvalitet til de laveste priser. Derfor er alle velkommen i vores fitness, om du gerne vil tabe dig, bygge muskler eller bare få noget motion. Vi håber du vil give styrketræning og ikke mindst vores fitnesscenter et forsøg.

Med vores brede udvalg af styrkemaskiner, så kan du være sikker på at finde de maskiner som giver dig den bedste træningsoplevelse.

Styrketræning har en positiv effekt på mange områder. Styrketræning er velegnet til dig, der ønsker at vedligeholde eller øge muskelmassen, styrke knogler og sener. Styrketræning er også et godt værktøj til dig der gerne vil genoprette og forebygge skader.

Styrketræning i fit zone fitnesscenter
Hvilke styrkemaskiner har i?

I vores fitnesscentre kan du finde et bredt udvalg af maskiner der træner dine lår, skuldre, bryst, bicep, tricep, ryg m.m. Vi har en hel sektion med frivægte såsom dumbbells eller barbells så du kan skræddersy din egen træning. Du kan læse mere om vores faciliteter her.

Kan jeg læse mere om styrketræning et sted?

Ja det kan du. I vores fitness videncenter, så kan du finde en række træningsartikler som omhandler styrketræning. Du kan finde artiklerne her. Udover at vil være det billigste fitness for vores medlemmer, så vil vi også hjælpe dem med at når deres personlige mål. Derfor kan alle finde en række træningsartikler som giver inspiration til hvordan udstyret i vores fitness kan bruges eller forskellige effektive træningsprogrammer.

Har i personlig træning?

Ja det har vi. Selvom Fit Zone ikke selv har ansat personlige trænere, så har vi gode partnerskaber med dygtige mennesker. Du kan finde en personlig træner lige her.

Hvad er jeres priser?

I Fit Zone går vi meget op i at det hele er gennemskueligt og let at forholde sig til. Du kan derfor nemt finde vores fitness priser lige her. Du kan få et medlemskab fra kr. 129,-/md. Fit Zone er derfor blandt de billigste træningscenter på det danske marked. 

Er styrketræning godt for mig?

Umiddelbart ja. styrketræning giver generelt set nogle gode fordele ligesom stort set alt andet motion gør. Styrketræning er dog ikke low-impact hvorfor du skal have styr på teknikken inden du presser dine muskler med håndvægtene i dit fitnesscenter. 

Hvor kan jeg melde mig ind henne?

Du kan allerede blive medlem i vores fitnesscenter i dag. Du skal bare gå her til, vælge det fitness du gerne vil træne i og så er du klar! Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores fitness.