Fit Zone logo til fitness hjememside

BLIV GYM CONTROLLER I FIT ZONE SVENDBORG 

Fit Zone Svendborg søger i øjeblikket Gym Controllers (over 18 år) til at varetage en række opgaver i forbindelse med den daglige drift. Elsker du at træne, og har du brug for lidt supplerende indkomst, så er denne opgave perfekt til dig!

OM JOBBET

Hos Fit Zone har vi brug for Gym Controllers, som kan føre kontrol af vores center. Herunder sørge for en del af den daglige drift i centeret, herunder opfyldning af papir og sprit samt diverse lettere oprydning og rengøring af centeret.

VI FORVENTER

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, er imødekommende og udadvendt i forbindelse med de jævnlige kontrolbesøg, hvor god kundeservice vægtes højt. Blandt personalegoderne tilbydes gratis træning i Fit Zone, som med fordel kan planlægges i forlængelse af dine egne træningspas . Sammen med de øvrige Gym Controllers fordeler I kontrolbesøgene mellem jer, således disse foretages jævnt henover ugen. En kontrol vil typisk vare 15-30 min. og det forventes at det samlede ugentlige timetal vil ligge mellem 2-5 timer.

ANSØG NU

Er du vores næste Gym Controller? Så send en ansøgning til kontakt@fit-zone.dk med emnefeltet ”Gym Controller Svendborg” og vedhæft gerne en ansøgning og CV.