Fit Zone logo til fitness hjememside

Holdsal

I fit zone får du adgang til vores holdsal som du kan bruge til din udstrækning, opvarmning eller funktionel træning.

Vores fitness

I Fit Zone vil gerne imødekomme dit træningsbehov og derfor skal du have mulighed for opvarmning før din træning og nedkøling efter træning. Uanset hvor din træning starter eller slutter, så har vi en holdsal klar i vores fitness til dig med masser af udstyr som pilatesbolde, elastikker, massageruller, måtter m.m. 

Fit Zone fitness er en ‘Judgement Free Zone’ . Vores vigtigste mission er, at kunne sikre alle vores medlemmer den højeste kvalitet til de laveste priser. Derfor er alle velkommen i vores fitness, om du gerne vil bygge muskler, tabe dig eller få noget motion. Med en holdsal så har du de nødvendige faciliteter til at lave din egen træning som passer til dig og dine behov.

Med vores holdsal har du mulighed for at fokusere på kondition- og styrketræning som kan hjælpe dig med at blive hurtigere og stærkere.

Med en holdsal i dit fitness, så har du faciliteterne til at lave måttetræning et adskilt sted fra resten af centeret, så du kan fokusere på din træning. Brug vores udstyr som sjippetov, medicinbolde, pilatesbolde eller elastikker til at få en bedre træning. Selvom Fit Zone ikke tilbyder holdtræning i vores fitness, så kan du stadig nyde fordelene ved at træne i en holdsal.

Holdsal træning i fit fitness
Hvilket udstyr er der i holdsalen?

I vores fitnesscentre kan du finde elastikker, pilatesbolde, medicinbolde, sjippetov, massageruller, abroller m.m. En række af forskelligt udstyr du kan bruge til at lave en funktionel træning eller konditionstræning.  Du kan læse mere om vores faciliteter her.

Kan jeg læse mere om funktionel træning et sted?

Ja det kan du. I vores fitness videncenter, så kan du finde en række træningsartikler som omhandler funktionel træning. Du kan finde artiklerne her. I Fit Zone vil vi ikke bare være det billigste fitness du kan få en god træning i. Vi vil også hjælpe dig endnu mere med at nå dine træningsmål. Derfor kan alle finde inspiration ved at læse vores træningsartikler eller finde træningsprogrammer der passer dem.

Har i personlig træning?

Ja det har vi. Selvom Fit Zone ikke selv har ansat personlige trænere, så har vi gode partnerskaber med dygtige mennesker. Du kan finde en personlig træner lige her.

Hvad er jeres priser?

I Fit Zone går vi meget op i at det hele er gennemskueligt og let at forholde sig til. Du kan derfor nemt finde vores fitness priser lige her. Du kan få et medlemskab fra kr. 129,-/md og begynde at træne i et af vores centre. Fit Zone er derfor i blandt de billigste træningscenter.

Har i holdtræning?

Nej desværre ikke. Fit Zone tilbyder ikke holdtræning til vores medlemmer endnu. 

Hvor kan jeg melde mig ind henne?

Du kan allerede blive medlem i vores fitnesscenter i dag. Du skal bare gå her til, vælge det fitness du gerne vil træne i og så er du klar! Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores fitness.

Bliv en del af vores nyhedsliste

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og begynd at modtage ekslusive tilbud og rabatter. Ved at tilmelde dig vil du få direkte adgang til information om kommende begivenheder og vigtige meddelelser og meget mere. Du vil være den første til at høre om nye muligheder til at forbedre din træning.