Fit Zone logo til fitness hjememside

 

Aalborg

Fiskene 10

9200 Aalborg

Billigere bliver det ikke

 fra

 

 

Alle dage > 05.00-24.00

medlemskaber

 

Standard medlemskab

kr.

 • Adgang til træningsfaciliteter alle dage 05-24
 • Bad & omklædning
 • Udvidet træningstid – Adgang fra 05-24
 • Oprettelse:
 • Træn i alle Fit Zones centre

Budget

kr. 129

 • Adgang til træningsfaciliteter alle dage 09-21
 • Bad & omklædning
 • Udvidet træningstid – Adgang fra 05-24
 • Oprettelse: kr. 249,-
 • 6 mdr. binding. Løbende måned + én måneds opsigelse.

KLIPPEKORT / PRØVETRÆNING

Overvejer du, at starte i Fit Zone? Du kan bestille en prøvetræning og teste alle vores faciliteter af inden du melder dig ind.

Har du allerede brugt din prøvetræning og blot ønsker en enkelt træning eller flere, har du mulighed for at købe et klippekort.


Bestil her

Under 18 år?

Hvis du er under 18 år og ønsker et medlemskab i Fit Zone skal dit medlemskab tegnes af en forældre eller værge. Du vil efter du har oprettet dig modtage en e-mail med yderligere instrukser og et link til en formular, som dine forældre skal udfylde.

Udmeldelse

Selvom at vi er glade for, at du er medlem hos os, vil vi selvfølgelig ikke holde på dig. Du kan opsige dit medlemskab ved at logge ind på medlemsportalen med din e-mail og adgangskode.

vigtigste regler i Fit zone

1. Unge under 14 år må ikke opholde sig på træningsarealerne foruden aftale med Fit Zones personale.
2. Brug af doping er strengt forbudt og vil medføre udmeldelse.
3. Udendørssko er ikke tilladt. Håndklæde er påkrævet.
4. Afspritning af ustyr og oprydning skal altid gøres efter endt brug.
5. Det er ikke tilladt at smide med vægtene.
6. Du må kun træne i træningstøj. Dette skal i øvrigt dække brystkassen.

 

sådan fungerer det

Når du har tilmeldt dig via vores online tilmelding, vil du straks efter modtage en velkomst e-mail. Her kan du finde væsentlige informationer omkring dit medlemskab og relevante links, du vil skulle bruge for at komme i gang. 
Via mailen kan du klikke på linket ‘Upload medlemsbillede’, hvorefter at du skal logge ind med de tilsendte loginoplysninger.
Så snart du har uploadet billedet er du klar til at træne. Døren vil åbne, når du scanner dit ansigt på tabletten ved indgangen.

faciliteter

Fitness i Aalborg træningscenter fit zone
FITNESSCENTERET

Styrke- og konditionstræning

– TechnoGym; 1x mave- og rygmaskine, 4x benmaskiner, 4x arm- og skuldermaskiner.

– Cable-cross-over inkl. row, lat-pulldown m.m.

– Plate-loaded; lægmaskine, bryst- og bagskuldermaskine og benpres.

– Kredsløbsmaskiner; løbebånd, cykler, cross-trainers og romaskiner.

– Frie vægte, squat-stativ, smith-stativ, bænkpres, kettlebells m.m.

Bade og omklædningsrum i fitness i aalborg
BAD & OMKLÆDNING

Fordi du kommer til at svede ….

– Daglig rengøring
– Skabe du kan låse med dit medlemskort
– Føntørre

Venligst henvend Dem til personalet, hvis noget ikke er som det skal være. Tak.

Funktionel område i fitness aalborg fit Zone
FUNKTIONEL BANE

Hurtighed-Ekplosion-Kondition

– Prowler / Slæde
– Battle Ropes
– Romaskine
– Barbells inkl. hex-bar
– Kettlebells
– Dips-stativer
– Agility stige
– Medicinbolde

Spejlsal og holdsal i fitness aalborg fit zone
SPEJL-SALEN

Balance, genoptræning m.m.

– Måtter og store fitnessbolde
– Pull-up stativer
– Ribber
– Plyo-boxes
– Boksepude
– Sjippetove, hula-ringe, ab-rollers og meget mere!

Medlemsfordele

TIRSDAG TIL TORSDAG

Fordelene gælder tirsdag-torsdag
* gælder dog ikke skoleferier, helligdage og øvrige specielle dage såsom blå mandag.

Gratis Bowling
 • Gælder kun for medlemmer af Fit Zone
 • Skoleje ikke inkluderet
 • Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
 • Kun til DROP-IN – kan ikke bookes
 • Gælder fra TIR-TOR
Gratis Minigolf
 • Gælder kun for medlemmer af Fit Zone
 • Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
 • Gælder fra TIR-TOR
 • Kun til DROP-IN – kan ikke bookes

Fordelene udgør tillægsydelser, som ikke betales for gennem det månedlige kontingent. Vi forbeholder os retten til at fjerne / ændre fordelene helt eller delvist.

Mere om fitness Aalborg

Fit Zone Aalborg

Fit Zone fitnesscenter i Aalborg ligger på Fiskene 10, 9200 Aalborg i det sydlige Aalborg. Medlemskab kan fås fra 129 kr./md. Vi nærer en dyb respekt for vores lokalsamfund og medlemmer, og derfor er vores mål at præsentere et omfattende og førsteklasses træningscenter. Vi tilbyder alle de nødvendige træningsfaciliteter og udstyr, samtidig med at vi holder priserne på et overkommeligt niveau. 💪🏋️‍♀️ Vores træningscenter har et rummeligt og åbent træningsområde med frivægte, cardio-udstyr, en funktionel træningsbane samt et spejl-/holdrum.

 
Dit fitnesscenter i Aalborg

Hos Fit Zone er vores medlemmer vores allerstørste prioritet. Vi er stolte af den nære forbindelse, vi har til vores medlemmer, da det giver os en fantastisk mulighed for konstant at optimere deres oplevelse. Dette afspejles også i vores unikke medlemsfordele, som vi tilbyder i samarbejde med Maximum i Aalborg. 🏋️‍♀️

For at blive medlem kan man besøge vores træningscenter eller kontake os her. Man kan også læse mere om vores priser på vores hjemmeside. Bemærk at hvis man er under 18 år, skal medlemskabet underskrives af en forælder eller værge. Bliv medlem nu

Hvad får du med vores standard medlemskab

Med et standard medlemskab kan du træne i alle vores centre, uanset hvor du befinder dig. Det betyder, at du kan træne i vores fitness i Aalborg, vores træningscenter i Svendborg, vores fitness i Odense C, Odense S eller Odense NV. Vores træningscentre er åbne for dig 🙂

Med vores standardmedlemskab får du fuld adgang til alle vores faciliteter, herunder vores træningslokale med frie vægte, cardio-udstyr, en funktionel træningsbane samt et spejlbeklædt holdsal. Fleksibiliteten er i højsædet, da du kan træne på dine egne præmisser i tidsrummet fra kl. 05 til 24. Dette giver dig frihed til at træne på det tidspunkt, der bedst passer ind i din hverdag. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores fitnesscenter i Aalborg! 💪🕒

Hvad er jeres priser?

Fit Zone er det foretrukne valg for fitness i Aalborg, og vi gør det nemt for vores medlemmer at finde priserne for vores fitnessfaciliteter. Vi har kun to priser at vælge imellem, så det er let at vælge det medlemskab, der passer bedst til dine behov. Vores standard medlemskab koster kun kr. 179,- pr måned og giver fuld adgang til alle vores faciliteter og åbningstider. Hvis du søger efter en mere økonomisk løsning, har vi også et budgetmedlemskab til kun 129 kr. pr. måned. Dette medlemskab giver dig stadig adgang til alle vores faciliteter, men med en mere begrænset åbningstid. Det er en fleksibel mulighed for dem, der ønsker at tilpasse deres træning til de begrænset åbningstider der følger med de medlemskab. 💪🕒

 
Hvilke faciliteter har jeres fitness?

Hvis du søger efter en træningsoplevelse i Aalborg, er Fit Zone det ideelle sted at starte. Vores træningscenter i Aalborg byder på en bred vifte af faciliteter, inklusive et træningslokale med frie vægte, cardio-udstyr og en funktionel træningsbane. Derudover har vi et spejlbeklædt holdsal, perfekt til træning med en partner eller til at fange de rette øjeblikke med selfies.

Uanset om du ønsker at styrke din krop, forbedre din kondition eller udføre funktionelle øvelser, har vi de nødvendige faciliteter til at opnå dine mål. Så hvis du søger træning i Aalborg, er du velkommen til at besøge Fit Zone og lade os hjælpe dig med at realisere dine træningsambitioner.

Som et af de mest prisvenlige træningscentre i Aalborg er vores fornemmeste mål at give vores medlemmer den ultimative træningsoplevelse til en overkommelig pris. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren fitnessentusiast, er vores træningscenter i Aalborg det ideelle sted for dig. Lad os sammen tage skridtet mod dine træningsmål! 💪🏋️‍♀️🏋️‍♂️

Vi er stolte af at være et træningscenter i Aalborg, der sætter vores medlemmers træningsmål i fokus.  Så uanset om du er interesseret i at tabe dig, opbygge muskelmasse eller forbedre din generelle sundhed, så er Fit Zone det ideelle træningscenter i Aalborg for dig. Find mere information om fit zone og vores fitnesscentre her.

Hvor kan jeg melde mig ind henne?

Du kan melde dig nemt ind her på vores hjemmeside ved at gå hertil – Tilmelding. Når du melder dig ind i vores træningscenter i Aalborg, så får du adgang til alle vores faciliteter og har mulighed for at træne mellem kl. 05-24.