aalborg

Fiskene 10

9200 Aalborg

Giv dig selv en julegave hver dag i december

 fra kr. 0,-/md.

Alle dage > 05.00-24.00

Medlemskaber

KLIPPEKORT / PRØVETRÆNING

Overvejer du, at starte i Fit Zone? Du kan bestille en prøvetræning og teste alle vores faciliteter af inden du melder dig ind.

Har du allerede brugt din prøvetræning og blot ønsker en enkelt træning eller flere, har du mulighed for at købe et klippekort.


Bestil her

Under 18 år?

Hvis du er under 18 år og ønsker et medlemskab i Fit Zone, skal dit medlemskab tegnes af en forældre eller værge. Du vil efter, du har oprettet dig modtage en e-mail med yderligere instrukser og et link til en formular, som dine forældre skal udfylde.

vigtigste regler i Fit zone

1. Unge under 14 år må ikke opholde sig på træningsarealerne foruden aftale med Fit Zones personale.
2. Brug af doping er strengt forbudt og vil medføre udmeldelse.
3. Udendørssko er ikke tilladt. Håndklæde er påkrævet.
4. Afspritning af ustyr og oprydning skal altid gøres efter endt brug.
5. Det er ikke tilladt at smide med vægtene.
6. Du må kun træne i træningstøj. Dette skal i øvrigt dække brystkassen.

 

sådan fungerer det

Når du har tilmeldt dig via vores online tilmelding, vil du straks efter modtage en velkomst e-mail. Her kan du finde væsentlige informationer omkring dit medlemskab og relevante links, du vil skulle bruge for at komme i gang. 
Via mailen kan du klikke på linket ‘Upload medlemsbillede’, hvorefter at du skal logge ind med de tilsendte loginoplysninger.
Så snart du har uploadet billedet er du klar til at træne. Døren vil åbne, når du scanner dit ansigt på tabletten ved indgangen.

faciliteter

Fitness i Aalborg træningscenter fit zone
FITNESSCENTERET

Styrke- og konditionstræning

– TechnoGym; 1x mave- og rygmaskine, 4x benmaskiner, 4x arm- og skuldermaskiner.

– Cable-cross-over inkl. row, lat-pulldown m.m.

– Plate-loaded; lægmaskine, bryst- og bagskuldermaskine og benpres.

– Kredsløbsmaskiner; løbebånd, cykler, cross-trainers og romaskiner.

– Frie vægte, squat-stativ, smith-stativ, bænkpres, kettlebells m.m.

Bade og omklædningsrum i fitness i aalborg
BAD & OMKLÆDNING

Fordi du kommer til at svede ….

– Daglig rengøring
– Skabe du kan låse med dit medlemskort
– Føntørre
– Badevægt

Venligst henvend Dem til personalet, hvis noget ikke er som det skal være. Tak.

Funktionel område i fitness aalborg fit Zone
FUNKTIONEL BANE

Hurtighed-Ekplosion-Kondition

– Prowler / Slæde
– Battle Ropes
– Romaskine
– Barbells inkl. hex-bar
– Kettlebells
– Dips-stativer
– Agility stige
– Medicinbolde

Spejlsal og holdsal i fitness aalborg fit zone
SPEJL-SALEN

Balance, genoptræning m.m.

– Måtter og store fitnessbolde
– Pull-up stativer
– Ribber
– Plyo-boxes
– Polestænger
– Boksepude
– Sjippetove, hula-ringe, ab-rollers og meget mere!

Medlemsfordele

TIRSDAG TIL TORSDAG

Fordelene gælder tirsdag-torsdag
* gælder dog ikke skoleferier, helligdage og øvrige specielle dage såsom blå mandag.

Gratis Bowling
  • Gælder kun for medlemmer af Fit Zone
  • Skoleje ikke inkluderet
  • Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
  • Kun til DROP-IN – kan ikke bookes
  • Gælder fra TIR-TOR
Gratis Minigolf
  • Gælder kun for medlemmer af Fit Zone
  • Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
  • Gælder fra TIR-TOR
  • Kun til DROP-IN – kan ikke bookes

Fordelene udgør tillægsydelser, som ikke betales for gennem det månedlige kontingent. Vi forbeholder os retten til at fjerne / ændre fordelene helt eller delvist.

Fit Zone i Aalborg

Du finder Fit Zones fitnesscenter i Aalborg på Fiskene 10, 9200 Aalborg. Træningscentret ligger i det sydlige Aalborg og er så billigt et fitnesscenter, at du selv kan blive medlem fra 129 kr./md. Hos Fit Zone værdsætter vi lokalmiljøet og vores venlige medlemmer, derfor forsøger vi altid at være så prisvenlig som muligt og samtidig tilbyde dig et komplet træningscenter af høj kvalitet med det nødvendige træningsudstyr og træningsforhold. Vores træningscenter i Aalborg er derfor et fitnesscenter, der tilbyder dig et stort og åbent træningsrum med lette og tunge frivægte, et udvalg af cardioudstyr, en funktionel træningsbane og et spejl/holdrum.

Dit fitnesscenter i Aalborg

Hos Fit Zone er medlemmerne den vigtigste prioritet for os. Vi er stolte over at være så tæt på vores medlemmer. Dette giver os mulighed for konstant at forbedre tingene for dem. Det er også derfor, vi tilbyder de medlemsfordele, som vi gør. I samarbejde med Maximum i Aalborg tilbyder vi noget, som intet andet fitnesscenter i Aalborg kan. Hvis du vil være medlem, så besøg vores fitnesscenter eller skriv til os på kontakt@fit-zone.dk, så vi kan tilmelde dig. Hvis du er interesseret, kan du også læse mere om vores priser her. Hvis du er under 18 år, skal dit Fit Zone-medlemskab være underskrevet af en forælder eller værge. Bliv medlem her.

Styrketræning

Vi har en masse udstyr til din styrketræning i vores fitness i Aalborg, så du kan få en effektiv træning. Vi har maskiner til at træne dine arme, ryg, balder, mave, bryst, lår, skuldre og alt derimellem. Dette giver dig mulighed for at træne dine muskelgrupper på en række forskellige måder og skifte maskine for at finde de maskiner og øvelser, der fungerer bedst for dig og få mest muligt ud af dem. Nogle maskiner er multifunktionelle, så du kan målrette på flere muskelgrupper på en og samme maskine. Styrketræning er vejen til en mere muskuløs og stærkere krop, sundhed, funktionalitet i hverdagen og mere energi.

Cardiotræning

Få en bedre kondition med cardiotræning eller brug det som opvarmning før din styrketræning i vores træningscenter her i Aalborg. Vi tilbyder en masse forskellige Cardiomaskiner såsom, løbebånd, crosstrainere, trappemaskiner, romaskiner og cykler. Du kan derfor være sikker på at få en effektiv Cardiotræning, som får pulsen op for dig. 

Holdsal

I Fit Zone Aalborg ønsker vi at imødekomme dine træningsbehov, og derfor har vi en holdsal eller et udstrækningsområde, hvor du kan køle ned efter træning eller varme op før din træning. Uanset hvor din træning starter eller slutter, har vi et udstrækningsområde til dig med en række af vores træningsudstyr. I holdsalen vil du finde måtter, pilatesbolde, små vægte, bolde, forskellige slags elastikker, en ab roller og foamrollere. Som kom ned i vores træningscenter ved Fiskene 10, Aalborg og find ud af mere om byens måske billigste fitness. Se vores priser her.

Spørgsmål - Nysgerrig?

Så skriv

4 + 12 =