Fit Zone logo til fitness hjememside

Odense c

 Vestre Stationsvej 19
5000 Odense C

Billigere bliver det ikke

 fra

 

 

Alle dage > 05.00-24.00

medlemskaber

 

Standard medlemskab

kr.

 • Adgang til træningsfaciliteter alle dage 05-24
 • Bad & omklædning
 • Udvidet træningstid – Adgang fra 05-24
 • Oprettelse:
 • Træn i alle Fit Zones centre

Budget

kr. 129

 • Adgang til træningsfaciliteter alle dage 09-21
 • Bad & omklædning
 • Udvidet træningstid – Adgang fra 05-24
 • Oprettelse: kr. 249,-
 • 6 mdr. binding. Løbende måned + én måneds opsigelse.

KLIPPEKORT / PRØVETRÆNING

Overvejer du, at starte i Fit Zone? Du kan bestille en prøvetræning og teste alle vores faciliteter af inden du melder dig ind.

Har du allerede brugt din prøvetræning og blot ønsker en enkelt træning eller flere, har du mulighed for at købe et klippekort.


Bestil her

Under 18 år?

Hvis du er under 18 år og ønsker et medlemskab i Fit Zone skal dit medlemskab tegnes af en forældre eller værge. Du vil efter du har oprettet dig modtage en e-mail med yderligere instrukser og et link til en formular, som dine forældre skal udfylde.

ny pris pr. 01.03.2023

For vores medlemmer med et Standard medlemskab er vi, som følge af de generelle prisstigninger i samfundet, nødsaget til at hæve prisen på medlemskab med 20 kr. fra dkk 159/md. til dkk 179/md. Det er vores håb, at ændringen vil blive modtaget med forståelse for den aktuelle situation, vi som fysisk forretning, må tilpasse os.

Ændringen træder i kraft pr. 1. marts 2023.

vigtigste regler i Fit zone

1. Unge under 14 år må ikke opholde sig på træningsarealerne foruden aftale med Fit Zones personale.
2. Brug af doping er strengt forbudt og vil medføre udmeldelse.
3. Udendørssko er ikke tilladt. Håndklæde er påkrævet.
4. Afspritning af ustyr og oprydning skal altid gøres efter endt brug.
5. Det er ikke tilladt at smide med vægtene.
6. Du må kun træne i træningstøj. Dette skal i øvrigt dække brystkassen.

 

sådan fungerer det

Når du har tilmeldt dig via vores online tilmelding, vil du straks efter modtage en velkomst e-mail. Her kan du finde væsentlige informationer omkring dit medlemskab og relevante links, du vil skulle bruge for at komme i gang. 
Via mailen kan du klikke på linket ‘Upload medlemsbillede’, hvorefter at du skal logge ind med de tilsendte loginoplysninger.
Så snart du har uploadet billedet er du klar til at træne. Døren vil åbne, når du scanner dit ansigt på tabletten ved indgangen.

faciliteter

Fitness Odense Fit Zone træningsudstyr i kælderen
FITNESSCENTERET

Styrke- og konditionstræning

– TechnoGym; 1x mave- og rygmaskine, 4x benmaskiner, 4x arm- og skuldermaskiner.

– Cable-cross-over inkl. row, lat-pulldown m.m.

– Plate-loaded; lægmaskine, bryst- og bagskuldermaskine og benpres.

– Kredsløbsmaskiner; løbebånd, cykler, cross-trainers og romaskiner.

– Frie vægte, squat-stativ, smith-stativ, bænkpres, kettlebells m.m.

Omklædning i fitness odense fit zone
BAD & OMKLÆDNING

Fordi du kommer til at svede ….

– Daglig rengøring
– Skabe du kan låse med dit medlemskort
– Føntørre
– Badevægt

Venligst henvend Dem til personalet, hvis noget ikke er som det skal være. Tak.

Funktionel træningsbane i Odense i Fitness Fit Zone
FUNKTIONEL BANE

Hurtighed-Ekplosion-Kondition

– Prowler / Slæde
– Battle Ropes
– Romaskine
– Barbells inkl. hex-bar
– Kettlebells
– Dips-stativer
– Agility stige
– Medicinbolde

Spejlsal i Odense Fit Zone fitness centrum
SPEJL-SALEN

Balance, genoptræning m.m.

– Måtter og store fitnessbolde
– Pull-up stativer
– Ribber
– Plyo-boxes
– Boksepude
– Sjippetove, hula-ringe, ab-rollers og meget mere!

MEDLEMSFORDELE

TIRSDAG TIL TORSDAG

Fordelene gælder tirsdag-torsdag
* gælder dog ikke skoleferier, helligdage og øvrige specielle dage såsom blå mandag.

GRATIS BOWLING
 • Gælder kun for medlemmer af Fit Zone
 • Skoleje ikke inkluderet
 • Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
 • Kun til DROP-IN – kan ikke bookes
 • Gælder fra TIR-TOR
GRATIS MINIGOLF
 • Gælder kun for medlemmer af Fit Zone
 • Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
 • Gælder fra TIR-TOR
 • Kun til DROP-IN – kan ikke bookes

Fordelene udgør tillægsydelser, som ikke betales for gennem det månedlige kontingent. Vi forbeholder os retten til at fjerne / ændre fordelene helt eller delvist. 

 

 

FAQ om vores fitness i Odense C

Fit Zone Odense

Fit Zone’s fitnesscenter i Odense C ligger på Vestre Stationsvej 19, 5000 Odense C. Træningscenteret ligger i hjertet af byen, men det stopper os ikke fra at tilbyde formidable priser for alle der ønsker at starte i fitness. Faktisk starter vores medlemskaber fra kun kr. 129 pr. måned. Vi prioriterer vores medlemmer i Fit Zone, hvilket er grunden til, at vi stræber efter at forbedre træningsoplevelsen, mens vi stadig er prisvenlige. Du fortjener et fitnesscenter i høj kvalitet med alt det udstyr og faciliteter, du har brug for, til en overkommelig pris.

Vores fitnesscenter i Odense tilbyder et rummeligt og åbent center med tunge og lette frivægte, et udvalg af cardio-udstyr, en funktionel træningsbane og et spejlrum/gruppetræningsrum. Efter din træning kan du bruge vores baderum til at freshe op. Fit Zone Odense C er ikke vores eneste placering i Odense. Vi har også et træningscenter i Odense S, hvis det er mere bekvemt for dig.

Hvorfor skal du blive en del af Fit Zone fællesskabet?

Hos Fit Zone er vores medlemmer altid vores første prioritet. Vi sørger for at være nær ved vores medlemmer for at forbedre deres oplevelse i fitnesscentret. Derfor tilbyder vi også eksklusive medlemsfordele i samarbejde med Odense Bowl’n’Fun, som ingen andre fitnesscentre i Odense kan matche. Hvis du ønsker at blive medlem, så besøg vores fitnesscenter eller skriv til os på kontakt@fit-zone.dk. Vi tilmelder dig gerne. Du kan læse mere om vores priser her. Bemærk: Hvis du er under 18 år, skal dit Fit Zone-medlemskab underskrives af en forælder eller værge. Bliv medlem nu.

 
Har I personlig træning i Odense?

Ja, det har vi. Du kan finde en personlig træner her.

Hos Fit Zone er der adskillige fordele ved at vælge en personlig træner. For det første kan en personlig træner hjælpe dig med at nå dine specifikke fitnessmål på en mere effektiv og sikker måde. De kan tilpasse træningsprogrammet til dine behov og færdigheder, og give dig den nødvendige motivation til at opnå dine mål i vores træningscenter. En personlig træner kan også give dig en træningsplan, der passer til dit skema, så du kan få mest muligt ud af din træning. Derudover kan en personlig træner give dig rådgivning om kost og generelle sundhedsmæssige spørgsmål, så du får den bedst mulige helhedsoplevelse. Personlig træning er muligt i Fit Zone fitness Odense

 
Hvad er jeres priser?

Fit Zone har kun 2 priser, for at gøre det gennemskueligt for vores medlemmer. Du kan vælge vores standard medlemskab til kr. 179,-/md som giver dig adgang i hele vores åbningstid mellem kl. 05-24 alle dage! Eller et mere budget venligt medlemskab til kr. 129,-/md.

Fit Zone stræber efter at være dit foretrukne fitnesscenter. Vi mener alle skal kunne være med, hvorfor vi ikke har højere priser trods vores gode placering og moderne træningsfaciliteter. Så kom og besøg vores fitness Odense og se om det er noget for dig.

Hvilke træningsfaciliteter finder du i Fit Zone?

Hos vores fitness i Odense, finder du en overflod af træningsmuligheder på vores to etager. På den øverste etage kan du træne cardio på vores udvalg af løbebånd, crosstrainere, romaskiner, motionscykler og starmasters. Efter din cardio-træning kan du styrketræne på vores leg curl, benpres, brystpres, pull down maskiner og mange andre styrkemaskiner. Hvis du vil have en mere varieret træning, kan du tage ned på vores nederste etage, hvor du finder frie vægte og squatstativer. Uanset hvad dit fitness niveau er, har vores træningscenter i Odense noget at tilbyde dig, så du kan få en alsidig og effektiv træning.

 
 
Hvor kan jeg melde mig ind henne?

Du kan hurtigt melde dig ind i Fit Zone til en lav pris her. Ved at melde dig ind i Fit Zone så er du sikker på du får en adgang til et moderne fitnesscenter til en overkommelig pris. Du finder vores fitnesscenter i Odense C på Vestre Stationsvej 19 eller i Odense S. I Fit Zone mener vi at dit medlemskab skal være gennemskueligt, hvilket er derfor vi kun har 2 muligheder du kan vælge lige meget hvilket fitnesscenter du vil træne i. Se vores priser her.

Spørgsmål - Nysgerrig?

Så skriv

8 + 12 =