Fit Zone logo til fitness hjememside

Odense NV

Snorresvej 40

5210 Odense NV

 

 

Alle dage > 05.00-24.00

medlemskaber

 

Standard medlemskab

kr.

 • Adgang til træningsfaciliteter alle dage 05-24
 • Bad & omklædning
 • Udvidet træningstid – Adgang fra 05-24
 • Oprettelse:
 • Træn i alle Fit Zones centre
 • Løbende måned + en måneds binding

Budget

kr. 129

 • Adgang til træningsfaciliteter alle dage 09-21
 • Bad & omklædning
 • Udvidet træningstid – Adgang fra 05-24
 • Oprettelse: kr. 249,-
 • 6 mdr. binding. Løbende måned + én måneds opsigelse.

KLIPPEKORT / PRØVETRÆNING

Overvejer du, at starte i Fit Zone? Du kan bestille en prøvetræning og teste alle vores faciliteter af inden du melder dig ind.

Har du allerede brugt din prøvetræning og blot ønsker en enkelt træning eller flere, har du mulighed for at købe et klippekort.


Bestil her

Under 18 år?

Hvis du er under 18 år og ønsker et medlemskab i Fit Zone skal dit medlemskab tegnes af en forældre eller værge. Du vil efter du har oprettet dig modtage en e-mail med yderligere instrukser og et link til en formular, som dine forældre skal udfylde.

Udmeldelse

Selvom at vi er glade for, at du er medlem hos os, vil vi selvfølgelig ikke holde på dig. Du kan opsige dit medlemskab ved at logge ind på medlemsportalen med din e-mail og adgangskode.

vigtigste regler i Fit zone

1. Unge under 14 år må ikke opholde sig på træningsarealerne foruden aftale med Fit Zones personale.
2. Brug af doping er strengt forbudt og vil medføre udmeldelse.
3. Udendørssko er ikke tilladt. Håndklæde er påkrævet.
4. Afspritning af ustyr og oprydning skal altid gøres efter endt brug.
5. Det er ikke tilladt at smide med vægtene.
6. Du må kun træne i træningstøj. Dette skal i øvrigt dække brystkassen.

 

sådan fungerer det

Når du har tilmeldt dig via vores online tilmelding, vil du straks efter modtage en velkomst e-mail. Her kan du finde væsentlige informationer omkring dit medlemskab og relevante links, du vil skulle bruge for at komme i gang. 
Via mailen kan du klikke på linket ‘Upload medlemsbillede’, hvorefter at du skal logge ind med de tilsendte loginoplysninger.
Så snart du har uploadet billedet er du klar til at træne. Døren vil åbne, når du scanner dit ansigt på tabletten ved indgangen.

MEDLEMSFORDELE

TIRSDAG TIL TORSDAG

Fordelene gælder tirsdag-torsdag
* gælder dog ikke skoleferier, helligdage og øvrige specielle dage såsom blå mandag.

GRATIS BOWLING
 • Gælder kun for medlemmer af Fit Zone
 • Skoleje ikke inkluderet
 • Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
 • Kun til DROP-IN – kan ikke bookes
 • Gælder fra TIR-TOR
GRATIS MINIGOLF
 • Gælder kun for medlemmer af Fit Zone
 • Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
 • Gælder fra TIR-TOR
 • Kun til DROP-IN – kan ikke bookes

Fordelene udgør tillægsydelser, som ikke betales for gennem det månedlige kontingent. Vi forbeholder os retten til at fjerne / ændre fordelene helt eller delvist. 

 

 

Fitness i Odense NV

Fit Zone Odense

Fit Zone’s fitnesscenter i Odense NV ligger på Snorresvej 40, 5210 Odense NV. Træningscenteret ligger i hjertet af byen, men det stopper os ikke fra at tilbyde formidable priser for alle der ønsker at starte i fitness. Faktisk starter vores medlemskaber fra kun kr. 129 pr. måned. Vi prioriterer vores medlemmer i Fit Zone, hvilket er grunden til, at vi stræber efter at forbedre træningsoplevelsen, mens vi stadig er prisvenlige. Du fortjener et fitnesscenter i høj kvalitet med alt det udstyr og faciliteter, du har brug for, til en overkommelig pris.

Vores fitnesscenter i Odense NV tilbyder et rummeligt og åbent center med tunge og lette frivægte, et udvalg af cardio-udstyr, en funktionel træningsbane og et spejlrum/gruppetræningsrum. Efter din træning kan du bruge vores baderum til at freshe op. Fit Zone Odense NV er ikke vores eneste placering i Odense. Vi har også et træningscenter i Odense S og et fitness i Odense C, hvis det er mere bekvemt for dig.

Hvorfor skal du blive en del af Fit Zone fællesskabet?

I Odense NV er vores medlemmer altid vores første prioritet hos Fit Zone. Vi stræber efter at være tæt på vores medlemmer for at forbedre deres oplevelse i fitnesscentret. Derfor har vi også et unikt samarbejde med Odense Bowl’n’Fun, der giver vores medlemmer eksklusive fordele, som ingen andre fitnesscentre i Odense kan matche. Vi vil sikre, at du får den bedst mulige fitnessoplevelse med ekstra privilegier og muligheder for sjov og underholdning. Hvis du ønsker at blive medlem, så besøg vores fitnesscenter eller kontakt os her. Vi tilmelder dig gerne. Du kan læse mere om vores priser her.

Bemærk: Hvis du er under 18 år, skal dit Fit Zone-medlemskab underskrives af en forælder eller værge. Bliv medlem nu.

Hvornår åbner i?

Vores fitnesscenter åbner 1. NOVEMBER. Men du hvis du ikke kan vente med at tilmelde dig, så kan du allerede gøre det nu med ekstra rabat. 

Hvad er jeres priser?

For at sikre gennemsigtighed for vores medlemmer har Fit Zone kun to priser. Du kan vælge vores standardmedlemskab til kr. 179,- pr. måned, som giver dig adgang til fitnesscentret i hele vores åbningstid mellem kl. 05-24, syv dage om ugen! Alternativt kan du vælge et mere økonomisk venligt medlemskab til kr. 129,- pr. måned. Vi ønsker at give dig valgmuligheder, så du kan finde den bedste pris og medlemskabsplan, der passer til dine behov og budget.

Fit Zone stræber efter at være dit foretrukne fitnesscenter. Vi mener alle skal kunne være med, hvorfor vi ikke har højere priser trods vores gode placering og moderne træningsfaciliteter. Så kom og besøg vores fitness i Odense NV og se om det er noget for dig.

Hvilke træningsfaciliteter finder du i Fit Zone?

I vores fitnesscenter i Odense NV tilbyder vi et bredt udvalg af træningsmuligheder. Du vil finde cardio-udstyr som løbebånd, crosstrainere, romaskiner, motionscykler og starmasters til din konditionstræning. Efter din cardio-træning kan du styrketræne med vores forskellige maskiner, herunder leg curl, benpres, brystpres, pull down-maskiner og mange flere. Hvis du ønsker en mere varieret træning, har vi også frie vægte og squatstativer til rådighed. Uanset dit fitnessniveau kan vores fitnesscenter i Odense NV tilbyde dig et bredt udvalg af træningsmuligheder, så du kan opnå en alsidig og effektiv træning.

Hvor kan jeg melde mig ind henne?

du kan ikke melde dig ind i vores træningscenter i Odense NV endnu, først til Oktober. Men hvis du gerne vil være medlem i et af vores to andre centre i Odense kan du det.

Du kan nemt melde dig ind i Fit Zone til en lav pris her. Ved at melde dig ind i Fit Zone så er du sikker på du får en adgang til et moderne fitnesscenter til en overkommelig pris.

Du finder vores fitnesscenter i Odense NV på Snorresvej 40. I Fit Zone mener vi at dit medlemskab skal være gennemskueligt, hvilket er derfor vi kun har 2 muligheder du kan vælge lige meget hvilket fitnesscenter du vil træne i. Se vores priser her.