Fit Zone logo til fitness hjememside

Odense NV

Snorresvej 40

5210 Odense NV

 

 

Alle dage > 05.00-24.00

medlemskaber

 

Premium

kr. 239

 • Træn i alle Fit Zones centre
 • Adgang til træningsfaciliteter alle dage 05-24
 • Tag din ven med 4 gange hver 30. dag. Læs mere

standard

kr. 199

 • Adgang til træningsfaciliteter alle dage 05-24

Budget

kr. 129

 • Adgang til træningsfaciliteter alle dage 09-21
 • 6 mdr. binding

KLIPPEKORT / PRØVETRÆNING

Overvejer du, at starte i Fit Zone? Du kan bestille en prøvetræning og teste alle vores faciliteter af inden du melder dig ind.

Har du allerede brugt din prøvetræning og blot ønsker en enkelt træning eller flere, har du mulighed for at købe et klippekort.


Bestil her

Under 18 år?

Hvis du er under 18 år og ønsker et medlemskab i Fit Zone skal dit medlemskab tegnes af en forældre eller værge. Du vil efter du har oprettet dig modtage en e-mail med yderligere instrukser og et link til en formular, som dine forældre skal udfylde.

Udmeldelse

Selvom at vi er glade for, at du er medlem hos os, vil vi selvfølgelig ikke holde på dig. Du kan opsige dit medlemskab ved at logge ind på medlemsportalen med din e-mail og adgangskode.

vigtigste regler i Fit zone

1. Unge under 14 år må ikke opholde sig på træningsarealerne foruden aftale med Fit Zones personale.
2. Brug af doping er strengt forbudt og vil medføre udmeldelse.
3. Udendørssko er ikke tilladt. Håndklæde er påkrævet.
4. Afspritning af ustyr og oprydning skal altid gøres efter endt brug.
5. Det er ikke tilladt at smide med vægtene.
6. Du må kun træne i træningstøj. Dette skal i øvrigt dække brystkassen.

 

sådan fungerer det

Når du har tilmeldt dig via vores online tilmelding, vil du straks efter modtage en velkomst e-mail. Her kan du finde væsentlige informationer omkring dit medlemskab og relevante links, du vil skulle bruge for at komme i gang. 
Via mailen kan du klikke på linket ‘Upload medlemsbillede’, hvorefter at du skal logge ind med de tilsendte loginoplysninger.
Så snart du har uploadet billedet er du klar til at træne. Døren vil åbne, når du scanner dit ansigt på tabletten ved indgangen.

MEDLEMSFORDELE

TIRSDAG TIL TORSDAG

Fordelene gælder tirsdag-torsdag
* gælder dog ikke skoleferier, helligdage og øvrige specielle dage såsom blå mandag.

GRATIS BOWLING
 • Gælder kun for medlemmer af Fit Zone
 • Skoleje ikke inkluderet
 • Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
 • Kun til DROP-IN – kan ikke bookes
 • Gælder fra TIR-TOR
GRATIS MINIGOLF
 • Gælder kun for medlemmer af Fit Zone
 • Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
 • Gælder fra TIR-TOR
 • Kun til DROP-IN – kan ikke bookes

Fordelene udgør tillægsydelser, som ikke betales for gennem det månedlige kontingent. Vi forbeholder os retten til at fjerne / ændre fordelene helt eller delvist. 

 

 

Fitness i Odense NV

Fit Zone Odense

Fit Zone’s fitnesscenter i Odense NV er placeret på Snorresvej 40, 5210 Odense NV. Vores træningscenter ligger centralt i byen, men det hindrer os ikke i at tilbyde yderst favorable priser til alle, der ønsker at begynde at træne. Faktisk starter vores medlemskaber allerede fra kun kr. 129 pr. måned. Hos Fit Zone prioriterer vi vores medlemmer, og derfor stræber vi efter at forbedre træningsoplevelsen, samtidig med at vi holder priserne rimelige. Du fortjener et fitnesscenter af høj kvalitet med alt det nødvendige udstyr og faciliteter til en overkommelig pris.

Vores fitnesscenter i Odense NV byder på en rummelig og åben træningsområde med både tunge og lette frivægte, et udvalg af cardio-udstyr, en funktionel træningsbane samt et spejlrum/gruppetræningsrum. Efter din træning kan du benytte vores baderum til at friske dig op. Fit Zone Odense NV er ikke vores eneste placering i Odense. Vi har også et træningscenter i Odense S og et fitness i Odense C, hvis det er mere bekvemt for dig.

Hvorfor skal du blive en del af Fit Zone fællesskabet?

I Odense NV er vores medlemmer altid vores højeste prioritet hos Fit Zone. Vi stræber efter at være tæt på vores medlemmer for at forbedre deres fitnessoplevelse. Derfor har vi et unikt samarbejde med Odense Bowl’n’Fun, der giver vores medlemmer eksklusive fordele, som ingen andre fitnesscentre i Odense kan matche. Vi vil sikre, at du får den bedst mulige fitnessoplevelse med ekstra privilegier og muligheder for sjov og underholdning. Hvis du ønsker at blive medlem, så besøg vores fitnesscenter eller kontakt os her. Vi tilmelder dig gerne. Du kan læse mere om vores priser her.

Bemærk: Hvis du er under 18 år, skal dit Fit Zone-medlemskab underskrives af en forælder eller værge. Bliv medlem nu.

Hvordan kontakter jeg Fit Zone I odense NV

Som medlem af Fit Zone kan du altid kontakte os for at få hjælp eller stille spørgsmål. Gå hertil for at kontakte os.

Du kan også finde vores vagttelefon nr. i vores fitnesscenter i Odense NV i tilfælde af tekniske problemer i centeret.

Hvad er jeres priser?

For at sikre fuld gennemsigtighed for vores medlemmer har Fit Zone kun tre priser. Du kan vælge vores Standard medlemskab til kr. 199,- pr. måned, som giver dig adgang til fitnesscentret i hele vores åbningstid mellem kl. 05-24, syv dage om ugen! Alternativt kan du vælge et mere økonomisk venligt medlemskab til kr. 129,- pr. måned. Du kan også få adgang til alle Fit Zones fem træningscentre hvis du vælger vores Premium medlemskab til kr. 239,-/md. Vi ønsker at give dig mulighed for at vælge den pris og medlemskabsplan, der bedst passer til dine behov og budget.

Fit Zone stræber efter at være dit foretrukne fitnesscenter. Vi mener alle skal kunne være med, hvorfor vi ikke har højere priser trods vores gode placering og moderne træningsfaciliteter. Så kom og besøg vores fitness i Odense NV og se om det er noget for dig.

Hvilke træningsfaciliteter finder du i Fit Zone?

I vores fitnesscenter i Odense NV tilbyder vi en omfattende række træningsmuligheder. Du vil finde et udvalg af cardio-udstyr såsom løbebånd, crosstrainere, romaskiner, motionscykler og starmasters til din konditionstræning. Efter din cardio-træning kan du styrketræne med vores forskellige maskiner, herunder leg curl, benpres, brystpres, pull down-maskiner og mange flere. Hvis du foretrækker en mere varieret træning, har vi også frie vægte og squatstativer til rådighed. Uanset dit fitnessniveau kan vores fitnesscenter i Odense NV tilbyde dig et bredt udvalg af træningsmuligheder, så du kan opnå en alsidig og effektiv træning.

Hvor kan jeg melde mig ind henne?

Du kan nemt melde dig ind i Fit Zone til en lav pris her. Ved at melde dig ind i Fit Zone så er du sikker på du får en adgang til et moderne fitnesscenter til en overkommelig pris.

Du finder vores fitnesscenter i Odense NV på Snorresvej 40. I Fit Zone mener vi at dit medlemskab skal være gennemskueligt, hvilket er derfor vi kun har 2 muligheder du kan vælge lige meget hvilket fitnesscenter du vil træne i. Se vores priser her.