Fit Zone logo til fitness hjememside

PRISER

billigere bliver det ikke

fra

Er det for godt til at være sandt? Nej, det er det heldigvis ikke! Du får alt det bedste fra kun

Standard medlemskab

kr.

  • Adgang til træningsfaciliteter alle dage 05-24
  • Bad & omklædning
  • Udvidet træningstid – Adgang fra 05-24
  • Oprettelse:
  • Træn i alle Fit Zones centre

Budget

kr. 129

  • Adgang til træningsfaciliteter alle dage 09-21
  • Bad & omklædning
  • Udvidet træningstid – Adgang fra 05-24
  • Oprettelse: kr. 249,-
  • 6 mdr. binding. Løbende måned + én måneds opsigelse.

Hvad får du med vores standard medlemskab?

Med standard medlemskab får du adgang til moderne træningsfaciliteter som er åbne alle dage fra kl. 05 til kl. 24, så du kan træne når det passer dig. Der er også bad og omklædningsfaciliteter, så du kan freshe op efter træningen. 

Oprettelse: kr. 99,-

Fri adgang mellem kl. 05 og 24

Adgang til alle centre

glade medlemmer

Jeg har været medlem af Fit Zone i næsten lige siden de startede og jeg er så glad for at jeg valgte dette træningscenter. De har et stort udvalg af træningsfaciliteter og er et meget hjælpsomt motionscenter. Jeg vil varmt anbefale Fit Zone til andre, der søger et professionelt træningscenter med gode priser.

Jette

Fit Zone har været min træningsbase i nogen tid nu, og jeg har været meget tilfreds med mit medlemskab. Jeg er især glad for, at de tilbyder billige medlemskaber, så jeg kan få adgang til et stort udvalg af træningsfaciliteter og hold uden at skulle betale en formue. Centrene har åbent fra kl. 05-24, hvilket passer perfekt til min travle hverdag. 

Thomas

FAQ
Hvor kan jeg finde et Fit Zone fitnesscenter henne?

Fit Zone har i alt fire fitnesscentre, herunder et fitness i Svendborg, et træningscenter i Aalborg, fitness i Odense S, træningscenter i Odense C og et Fitness i Odense NV der kommer snart. Hvis du bor i en af disse byer, kan du drage fordel af af vores centre for at forbedre din sundhed og opnå dine træningsmål. Søg efter det ønskede fitnesscenter her.

 

Hvorfor træne i Fit Zones fitnesscenter?

Fit Zone skiller sig ud som et af de mest prisvenlige fitnesscentre på markedet. Det er nemt og bekvemt at oprette et medlemskab online via vores hjemmeside

Vi ved, hvor vigtigt det er at have adgang til træningsfaciliteter, der passer til din livsstil, og derfor er vores træningscenter åbent alle ugens dage mellem 05-24. Uanset om du foretrækker at træne tidligt om morgenen eller sent om aftenen, kan du altid få dit daglige træningsbehov opfyldt hos os

Hvordan kontakter jeg jer?

Hos Fit Zone er vi altid tilgængelige for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller forespørgsler, du måtte have. Du mere end velkommen til at besøge vores kontakt-side for yderligere oplysninger om, hvordan du kan komme i kontakt med os.

I tilfælde af tekniske problemer kan du også ringe til os på vores vagttelefon nr. som du finder ude i et af vores træningscentre ved indgangen.

Hvad er jeres priser?

Hos Fit Zone ønsker vi at gøre det så nemt som muligt for vores medlemmer at finde frem til vores priser. Derfor tilbyder vi kun to forskellige medlemskabsmuligheder, som begge er tilgængelige til samme pris i alle byer, hvor Fit Zone har et træningscenter.

Med vores standardmedlemskab opnår du ubegrænset adgang til alle vores faciliteter og åbningstider, og det koster blot kr. 179,- om måneden. Hvis du leder efter en endnu mere omkostningseffektiv løsning, har vi også et budgetmedlemskab tilgængeligt til kun kr. 129,- pr. måned.

Hvilek faciliteter har I?

I vores fitnesscenter kan du drage fordel af en bred vifte af fitnessfaciliteter, hvad enten det er styrketræning, cardioøvelser, cirkeltræning eller funktionel træning. Blandt vores udbud finder du forskellige kardioudstyr såsom stairmasters, elliptiske crosstrainere, løbebånd, cykler og romaskiner. Udover dette står vi også klar med en bred samling af styrkemaskiner og frie vægte i vores træningslokaler. Ydermere kan du finde ro til strækøvelser, opvarmning eller afslapning i vores holdsal. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores træningscenter!

Hvor kan jeg melde mig ind henne?

Tilmelding til vores Fit Zone fitnesscentre i Svendborg, Aalborg, Odense C og Odense S er nemt og hurtigt. Du kan nemt tilmelde dig på vores hjemmeside, og når du er blevet medlem, vil du have adgang til alle vores faciliteter og træningsmuligheder fra kl. 05-24.

Vi ønsker at gøre tilmeldingsprocessen så enkel som muligt for dig, og derfor kan du tilmelde dig med blot et par klik på vores hjemmeside. Når du har tilmeldt dig, vil du have fuld adgang til vores træningsfaciliteter, og du vil have mulighed for at træne på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Når du bliver en del af Fit Zone, vil du virkelig mærke forskellen. Du får adgang til vores moderne træningsudstyr og et bredt udvalg af træningsprogrammer. Vi ønsker at støtte dig på vejen mod dine træningsmål og en sund livsstil. Derfor tilbyder vi også personlig træning og rådgivning om ernæring – alt sammen for at hjælpe dig med at få det bedste ud af din rejse.

Så hvorfor vente? Tilmeld dig i dag og oplev selv, hvorfor det er fantastisk at være en del af Fit Zone. Vi har gjort det super nemt for dig at starte din træningsrejse sammen med os og nå de mål, du drømmer om.