Fit Zone logo til fitness hjememside

PRISER

billigere bliver det ikke

fra

Er det for godt til at være sandt? Nej, det er det heldigvis ikke! Du får alt det bedste fra kun

Standard medlemskab

kr.

 • Adgang til træningsfaciliteter alle dage 05-24
 • Bad & omklædning
 • Udvidet træningstid – Adgang fra 05-24
 • Tilmelding til nyhedsklubben.
 • Oprettelse:
 • Administrationsgebyr (DIBS: kr. 9-/md) 

Budget

kr. 129

 • Adgang til træningsfaciliteter alle dage 09-21
 • Bad & omklædning
 • Udvidet træningstid – Adgang fra 05-24
 • Oprettelse: kr. 249,-
 • 6 mdr. binding. Løbende måned + én måneds opsigelse.

Hvad får du med vores standard medlemskab?

Med standard medlemskab får du adgang til moderne træningsfaciliteter som er åbne alle dage fra kl. 05 til kl. 24, så du kan træne når det passer dig. Der er også bad og omklædningsfaciliteter, så du kan freshe op efter træningen. 

Oprettelse kr. 99, -

Fri adgang mellem kl. 05 og 24

Adgang til alle centre

glade medlemmer

Jeg har været medlem af Fit Zone i næsten lige siden de startede og jeg er så glad for at jeg valgte dette træningscenter. De har et stort udvalg af træningsfaciliteter og er et meget hjælpsomt motionscenter. Jeg vil varmt anbefale Fit Zone til andre, der søger et professionelt træningscenter med gode priser.

Jette

Fit Zone har været min træningsbase i nogen tid nu, og jeg har været meget tilfreds med mit medlemskab. Jeg er især glad for, at de tilbyder billige medlemskaber, så jeg kan få adgang til et stort udvalg af træningsfaciliteter og hold uden at skulle betale en formue. Centrene har åbent fra kl. 05-24, hvilket passer perfekt til min travle hverdag. 

Thomas

FAQ
Hvor kan jeg finde et Fit Zone fitnesscenter henne?

Fit Zone har 4 fitnesscentre i alt, med et fitness i Svendborg, et træningscenter i Aalborg og fitnesscentre i Odense. Hvis du bor i en af disse byer, kan du derfor benytte et af vores centre til at forbedre din sundhed og nå dine træningsmål. Find det fitness her.

Hvorfor træne i Fit Zones fitnesscenter?

Fit Zone er en af de billigste fitnesscentre på markedet, og derfor er der mange gode grunde til at træne hos os. Du kan nemt tilmelde dig online på vores hjemmeside eller melde dig ud igen, når du har lyst. Vores centre har åbent fra kl. 05-24, så du altid kan få din daglige motion udført. Vi tilbyder et bredt udvalg af træningsfaciliteter i et venligt og sikkert træningsmiljø.

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os på telefonen 88 88 69 76 eller på mail: kontakt@fit-zone.dk. Gå til vores kontakt-side her

Hvad er jeres priser?

For at gøre det nemt for vores medlemmer at finde priserne for vores fitnessfaciliteter, har vi kun to priser at forholde sig til. Vores standardmedlemskab koster kr. 179,- pr. måned og giver adgang til alle faciliteter og åbningstider. Vi tilbyder også et budgetmedlemskab til kun kr. 129,- pr. måned. Du kan i alle byer hvor Fit Zone har et fitnesscenter få det til den samme pris.

Hvilek faciliteter har I?

Vores fitnesscenter tilbyder en bred vifte af lækre træningsfaciliteter, som er perfekte til at styrketræne, cardiotræning, cirkeltræning eller funktionel træning. Du kan finde en række cardiomaskiner, såsom stairmaster, elliptical crosstrainer, løbebånd, cykler og romaskiner. Derudover har vi mange styrkemaskiner og fri vægte. Du kan også strække ud, varme op eller køle ned i vores holdsal. Vi glæder os til at se dig i vores træningscenter!

Hvor kan jeg melde mig ind henne?

Du kan nemt melde dig ind på vores fitness i Svendborg, Aalborg, Odense C og Odense S ved at gå til tilmelding på vores hjemmeside. Når du melder dig ind, får du adgang til alle vores faciliteter og mulighed for at træne mellem kl. 05-24.

Spørgsmål - Nysgerrig?

Så skriv

11 + 7 =