Fit Zone logo til fitness hjememside

Træn frem til februar for kr./md. 99,-

Rabatkode: blackweek

Det betaler du for

Medlemskab 199,00 kr./md.
Adm. gebyr 9,00 kr./md.
Oprettelse 99,00 kr.

I alt til betaling nu: 150,35 kr.
Anvend
Abonnementet gælder fra i dag og resten af måneden

Løbende måned + en måneds opsigelse. Læs alle medlemsbetingelser her

Dine oplysninger

Betalingsmuligheder i fit zone træningscenter

FAQ

Hvad er prisen i Fit Zone?

 I Fit Zone har vi kun 3 priser for at gøre det overskueligt. Du kan blive medlem i Fit Zone for kr. 199,-/md, som giver dig adgang til alle vores faciliteter. Hvis du ønsker at benytte vores 5 fitnesscentre kan du også købe et Premium medlemskab til kr. 239,-/md. Og du kan blive medlem til kr. 129,-/md. Læs mere om priserne og hvad vi tilbyder her.

 

Kontaktinformationer

Vi er altid glade for når vores medlemmer tager kontakt til os. Skriv til os på kontakt@fit-zone.dk.

Hvad får jeg med jeres standard medlemskab?

Med vores standard medlemskab får du mulighed for at træne i hele vores tidsrum som er mellem kl. 05-24 alle dage. Du betaler kun kr. 199,-/md og kan benytte hele centeret som inkluderer en række cardiomaskiner, styrkemaskiner, holdsal og funktionelt træningsområde. Efter din træning kan du bruge baderummende til at friske lidt op.

Betalingsmuligheder

Du kan trygt betale i Fit Zone. Vi tager imod Visa, Mastercard, mobilepay og Dankort. Du kan nemt melde dig ud eller skifte dine betalingsoplysninger.

glade medlemmer

Jeg har været medlem af Fit Zone i næsten lige siden de startede og jeg er så glad for at jeg valgte dette træningscenter. De har et stort udvalg af træningsfaciliteter og er et meget hjælpsomt motionscenter. Jeg vil varmt anbefale Fit Zone til andre, der søger et professionelt træningscenter med gode priser.

Jette

Fit Zone har været min træningsbase i nogen tid nu, og jeg har været meget tilfreds med mit medlemskab. Jeg er især glad for, at de tilbyder billige medlemskaber, så jeg kan få adgang til et stort udvalg af træningsfaciliteter og hold uden at skulle betale en formue. Centrene har åbent fra kl. 05-24, hvilket passer perfekt til min travle hverdag. 

Thomas